За Нас

Во 2013 година една идеја за место каде може да купите секогаш свежи, ексклузивни и уникатни пекарски и слаткарски производи, направени од најквалитетни состојки, без адитиви и конзерванси, прерасна во реалност во Кумановска Градска Пекара®. Кумановска Градска Пекара® е прва артисан пекара во Македонија. Ние сме обични луѓе кои веруваат во рачна изработка и сакаат да направат извонредни работи. За нас не постои ништо позадоволувачки од печење на нашиот и вашиот леб.

Секој ден правиме леб, пецива и колачи, ги правиме рачно со користење на најквалитетни природни состојки, посветуваме големо внимание и одвојуваме време за да добиеме совршен артисан производ. Месиме пецива и леб во мали количини за да го зачуваме вкусот и квалитетот.

Користиме состојки со врвен квалитет од проверени и реномирани добавувачи. Во процесот на производство не постои место за компромиси.

Иако пораснавме во текот на годините и нашата заедница се прошири, сепак нашата филозофија и вредности останаа исти: да создаваме храна која луѓето ја сакаат и место каде ќе продолжат да се враќаат. Сакаме да го вратиме човештвото во светот на храната која покрај добриот вкус треба да биде здрава и да е богата со хранливи нутритивни состојки.

Уживаме во дневни разговори со нашите редовни купувачи од кои многумина се со нас уште од првиот ден. Се надеваме дека наскоро ќе ни се придружите.


 

Политика на Квалитет

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Veritatis libero eos hic iusto placeat beatae nihil ipsa. Accusantium itaque vitae a fugiat, ipsam odio quasi, repudiandae ab atque officia sequi.

Состојки

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sapiente architecto necessitatibus error enim minus qui amet laudantium dolorem odio sed doloremque ipsa quis nemo ea, illum voluptatem impedit expedita eos!

Ферментација

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sapiente architecto necessitatibus error enim minus qui amet laudantium dolorem odio sed doloremque ipsa quis nemo ea, illum voluptatem impedit expedita eos!

Процес

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sapiente architecto necessitatibus error enim minus qui amet laudantium dolorem odio sed doloremque ipsa quis nemo ea, illum voluptatem impedit expedita eos!

Визија

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sapiente architecto necessitatibus error enim minus qui amet laudantium dolorem odio sed doloremque ipsa quis nemo ea, illum voluptatem impedit expedita eos!

Локации

Кумановска Градска Пекара® #1 Октомврска

Кумановска Градска Пекара® е артисан пекара каде што можете да купите секогаш свежи, ексклузивни и уникатни пекарски и слаткарски производи, направени од најквалитетни состојки; без адитиви!

Октомвриска Револуција 32, 1300 Куманово
031 550 580
078 422 232

Кумановска Градска Пекара® #2 3-МУБ

Кумановска Градска Пекара® е артисан пекара каде што можете да купите секогаш свежи, ексклузивни и уникатни пекарски и слаткарски производи, направени од најквалитетни состојки; без адитиви!

3-Македонска Ударна Бригада 35, 1300 Куманово
031 550 585
075 224 713

Наши производи

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Veritatis libero eos hic iusto placeat beatae nihil ipsa. Accusantium itaque vitae a fugiat, ipsam odio quasi, repudiandae ab atque officia sequi.

Путер од Кикирики

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sapiente architecto necessitatibus error enim minus qui amet laudantium dolorem odio sed doloremque ipsa quis nemo ea, illum voluptatem impedit expedita eos!

Нугат Какао Крем

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sapiente architecto necessitatibus error enim minus qui amet laudantium dolorem odio sed doloremque ipsa quis nemo ea, illum voluptatem impedit expedita eos!

Контакт

Администрација
Агро-Про ДОО
Козјачка 44, Индустриска Зона 2 Доброшане
1300 Куманово, MK

+389 31 453 906
+389 31 412 715
+389 78 444 395

info@agropro.mk
www.agropro.mk